Gratis verzending binnen Europa | Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden (PostNL)​

wat maakt MATTISE uniek?

(leestijd: 3min)

MATTISE foto Veerplas Vince Kramers

Een digitale plek waar het festival nooit stopt, waar jij en ik verbonden blijven zoals door urenlange exclusieve DJ setjes, en waar de magie van een festival altijd binnen handbereik is. Het is een uitnodiging om de vibraties en passies van het festivalterrein elke dag te herbeleven. Samen houden we die vlam brandend, het hele jaar door. MATTISE Backstage is op dit moment nog in ontwikkeling, blijf op de hoogte d.m.v. onze mailing list onderin de pagina.

Maar buiten deze digitale wereld, gaat er niks boven de echte beleving van een buitenfestival, midden in een bos, aan het water of op het gras. Van die ervaring kunnen we enkel blijven genieten als we de verantwoordelijkheid nemen om de natuurlijke gezondheid van deze plekken te koesteren en te beschermen voor de toekomstige generatie ravers.
En plastic bedreigt onze geliefde festivallocaties. Het duurt zo’n 500 jaar voor plastic afbreekt, waardoor elk achtergelaten stukje een blijvende impact heeft. Bovendien belandt jaarlijks zo’n 8 miljoen ton plastic in onze oceanen (dat is dus maar liefst 8.000.000.000 kg, elk jaar opnieuw). We moeten ons bewust zijn van deze impact en handelen.

MATTISE auto op MATTISE strand
Hoe vaak hebben we niet onze eigen unieke kracht in iets eenvoudigs als een kleur gevonden? Deze sentimenten worden weerspiegeld in onze horloges en sieraden, die schitteren in de kleuren goud, rosé goud, zilver en zwart. Bij MATTISE draait het niet om vluchtige trends. We omarmen de principes van slow fashion en richten onze energie op het perfectioneren van enkele kenmerkende stukken. Dit biedt onze klanten de vrijheid om te mixen en matchen met onze accessoirelijn, waardoor ze hun unieke stijl kunnen creëren. In lijn met onze toewijding aan de planeet werken we samen met het clean-up bedrijf 4Ocean. Voor elke aankoop die je doet, zoals een zonnebril van 50g, zorgen wij ervoor dat 10x dat gewicht, dus 500g, aan plastic uit de oceaan wordt gevist. Lees meer over deze unieke samenwerking en alles wat MATTISE doet op het gebied van duurzaamheid op deze pagina. Als je het helemaal tot hier hebt volgehouden met lezen, wil ik je daarvoor danken. Hierbij een eenmalig geldende kortingscode van 10% op alle producten in de shop: BRANDSTORY10.

— Vince Mattise Kramers

het team

MATTISE auto op MATTISE strand
Rosalie Becking op Veerplas Festival 2023 met MATTISE
Chef MATTISE kantoor kat
Chef (kantoorkat)
Hein Kaaks (fotograaf)
Hein (fotograaf)
Lara Gernandt (copy writer)
Lara (copy writer)
Lars Meulenbroek (Backstage)
Lars (Backstage)
Marthijn (model)
Marthijn (model)
Rosalie Becking (retail)
Rosalie (retail)
Sacha de Vroome (model)
Sacha (model)
Vince (eigenaar)
.

Wij gebruiken cookies voor een optimale website ervaring