Gratis verzending binnen Europa | Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden (PostNL)​

betaalmethoden gif MATTISE

betaalmethoden

We willen dat jouw winkelervaring soepel en eenvoudig verloopt. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan. Hieronder vind je een overzicht van onze beschikbare betaalmethoden en een korte uitleg van elk:

  1. iDeal: Dit is de meest populaire online betaalmethode in Nederland. Het verbindt je direct met je eigen bank tijdens het afrekenproces.
    Door voor iDeal te kiezen, help je ons enorm
    . Dit omdat het voor ons de meest efficiënte en voordelige betaalmethode is.
  2. Apple Pay: Een snelle en veilige manier om te betalen met je Apple-apparaten. Betalen gaat eenvoudig met een vingerafdruk of gezichtsherkenning.
  3. Google Pay: Dit is de betaalmethode van Google waarmee je eenvoudig kunt betalen met de gegevens die al in je Google-account staan.
  4. Klarna: Betaal nu of later. Klarna geeft je de flexibiliteit om nu te kopen en binnen 14 dagen te betalen of in termijnen.
  5. PayPal: Een veilige en snelle manier om online te betalen. Je kunt betalen met je PayPal-saldo, bankrekening of creditcard zonder je financiële gegevens te delen.
  6. Creditcards: Wij accepteren MasterCard, VISA en AMEX. Voer eenvoudig je kaartgegevens in en wij zorgen voor een veilige verwerking.

Als je graag een andere betaalmethode wilt gebruiken die hier niet is vermeld, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd open voor feedback en willen onze service waar mogelijk verbeteren.

Bedankt voor het winkelen bij MATTISE!

.

Wij gebruiken cookies voor een optimale website ervaring