Gratis verzending binnen Europa | Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden (PostNL)​

algemene voorwaarden

MATTISE is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam in Nederland, onder KvK-nummer: 68956622 en BTW nr: NL002353701B12. Email: info@mattise.nl.

Artikel 1. | Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden van MATTISE (nu voorwaarden genoemd) zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van MATTISE. Door een artikel te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Op verzoek kunnen de voorwaarden gratis naar u worden verzonden. De meest actuele versie van deze voorwaarden is altijd te vinden op onze website.

Artikel 2. | Overeenkomst en bestelling
2.1 De overeenkomst wordt bindend op het moment dat u uw bestelling plaatst in het online bestelformulier. MATTISE verwerkt uw bestelling nadat u betaald heeft. Tot die tijd blijft MATTISE de volledige eigenaar van de artikelen.
2.2 Om uw bestelling te bevestigen ontvangt u een e-mail naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Als u per ongeluk geen e-mail ontvangt, wordt uw bestelling nog steeds verwerkt.
2.3 Afbeeldingen op de website kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid vanwege variaties in schermresoluties of belichting tijdens fotografie.
2.4 Alle prijzen worden weergegeven in euro en inclusief BTW.
2.5 MATTISE heeft het recht een bestelling te weigeren en een overeenkomst te ontbinden.
2.6 MATTISE behoudt zich het recht voor om teksten en afbeeldingen op de website te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Artikel 3. | Verzendkosten
3.1 MATTISE brengt de volgende verzendkosten in rekening:
Europa — Gratis verzending bij elke MATTISE bestelling
De rest van de wereld — €19,90 ($21.89) verzending bij elke MATTISE bestelling.

Artikel 4. | Levering
4.1 MATTISE zal de bestelling zo spoedig mogelijk na betaling van de overeenkomst verzenden. Uiterlijk zeven dagen na betaling wordt de bestelling afgeleverd (binnen Nederland). Als dit niet mogelijk is, om welke reden dan ook (omdat een artikel tijdelijk niet op voorraad is), ontvangt u hierover onmiddellijk een bericht.
4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt ingevoerd en hierdoor extra verzendkosten ontstaan, berekenen wij deze extra kosten aan u door.

Artikel 5. | Verzending en transport
5.1 Tot en met de levering is MATTISE verantwoordelijk voor de bestelling. Na de levering wordt de verantwoordelijkheid aan u overgedragen. Bij verlies of beschadiging tijdens transport zal MATTISE zorg dragen voor een passende oplossing.
5.2 MATTISE verzendt pakketten via een gerenommeerd pakketbedrijf.

Artikel 6. | Betaling en betalingsmethoden
6.1 Bij MATTISE kunt u kiezen uit deze veilige betaalmethoden: iDeal, Google Pay, Apple Pay, Klarna, Paypal, American Express, Mastercard en Visa.
6.2 Als MATTISE per ongeluk een onjuiste prijs op de website plaatst en het is duidelijk een vergissing, hebben wij het recht om ons aan te passen, zelfs nadat u het artikel al heeft besteld. In dat geval nemen we contact met u op om de correcte prijs te bespreken.

Artikel 7. | Goedkeuringsperiode
7.1 MATTISE streeft ernaar dat alle klanten tevreden zijn met hun aankoop. We adviseren u echter om uw artikel binnen zeven werkdagen te controleren. Als iets niet goed is of als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het binnen zeven dagen retourneren. Vul het online contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We zullen u vertellen hoe en waar u uw artikel moet retourneren.

Artikel 8. | Retourneren en omruilen
8.1 Als u een artikel wilt retourneren of ruilen, kunt u dit binnen dertig dagen doen. Vul het contactformulier op de verzenden-en-retourneren pagina in en geef aan dat u een artikel wilt retourneren. Stuur vervolgens het pakket op naar het bijgeschreven retouradres. De kosten en verantwoordelijkheid voor het retourneren zijn voor uw rekening.
8.2 Artikelen uit de sale kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
8.3 Retourneren en ruilen van een artikel is alleen mogelijk als het artikel: zich in onbeschadigde staat bevindt, enkel is gepast en niet gebruikt is, en in de originele en onbeschadigde verpakking zit. MATTISE behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren.
8.4 Als u een artikel wilt retourneren, dient u MATTISE hiervan binnen dertig dagen na ontvangst op de hoogte te stellen door het meegeleverde contactformulier in te vullen. Om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen, noteert u de volgende informatie op het contactformulier:
a) Dat u een artikel wilt retourneren
b) Het artikel
c) Uw bestelnummer
d) De reden voor het retourneren van het artikel
Als u een artikel retourneert, vergeet dan niet om het retourformulier in te vullen en te verzenden. De terugbetaling, minus de verzendkosten, zal plaatsvinden binnen dertig dagen na ontvangst en inspectie.
8.5 Wilt u een artikel ruilen, meld dit dan binnen dertig dagen na ontvangst aan MATTISE door ons een e-mailtje te sturen. Om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen, noteert u de volgende informatie in uw e-mail:
a) Dat u een artikel wilt ruilen
b) Het artikel
c) Uw bestelnummer
Zodra we het artikel hebben ontvangen dat u wilt uitwisselen en we het hebben gecontroleerd, sturen we u het nieuwe artikel.
8.6 Retouren worden doorgaans op de vrijdagen bij MATTISE verwerkt.

Artikel 9. | Garantie
9.1 MATTISE raadt haar klanten aan om alle artikelen binnen dertig dagen te controleren. Controleer de geleverde hoeveelheid en kwaliteit van het artikel. Als er iets niet klopt, kunt u het artikel binnen dertig dagen terugsturen naar MATTISE.
9.2 Hoewel MATTISE hoge kwaliteitsnormen hanteert voor haar producten, kan het voorkomen dat sommige individuen allergische reacties ervaren op materialen zoals RVS. MATTISE is niet aansprakelijk voor allergische reacties of andere medische reacties veroorzaakt door het dragen van haar producten. Klanten worden aangeraden bij irritatie het dragen van het product onmiddellijk te staken en medisch advies in te winnen.
9.3 MATTISE is niet verantwoordelijk voor schade aan brillen of zonnebrillen als gevolg van een defect of breuk van een brillenkoordje of een ander gerelateerd product.
9.4 Na de goedkeuringsperiode van dertig werkdagen – Artikel 7.1 – is MATTISE niet verplicht het artikel gratis te repareren of in te ruilen. Controleer artikel 8. om de voorwaarden te bekijken voor het retourneren of ruilen van een artikel.
9.5 De garantie is ongeldig als het product een defect vertoont dat is veroorzaakt door onjuist gebruik, als u of anderen het product hebben aangepast of geprobeerd het te gebruiken op een manier waarvoor het artikel niet is bedoeld.

Artikel 10. | Geschillen
10.1 Op alle rechtsbetrekkingen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
10.2 Heeft u een opmerking of tip, vul dan het online contactformulier in. MATTISE neemt contact met u op.
10.3 Heeft u een klacht, vul dan het online contactformulier in. MATTISE zal altijd proberen een klacht in overleg met u op te lossen binnen 5 werkdagen.

Artikel 11. | Auteursrechtenfoto’s en afbeeldingen
11.1 Alle foto’s en afbeeldingen getoond door MATTISE zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van MATTISE kunnen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en publiekelijk worden gebruikt.

Artikel 12. | Aansprakelijkheid en Vrijwaring
12.1 MATTISE is niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel of schade veroorzaakt door het gebruik van haar producten. Bij gebreken of vermoedens van defecten aan een product wordt klanten geadviseerd onmiddellijk te stoppen met het gebruik van het product.
12.2 De klant vrijwaart MATTISE voor eventuele aanspraken van derden die in verband met de uitvoering van de overeenkomst schade lijden en waarvan de oorzaak aan anderen dan aan MATTISE toerekenbaar is.
12.3 MATTISE is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die is ontstaan doordat MATTISE is uitgegaan van door de klant verstrekte onjuiste en/of onvolledige gegevens.
12.4 Het dragen en gebruiken van producten van MATTISE in situaties waar letsel kan ontstaan, zoals bij het autorijden, sporten, of andere activiteiten, is op eigen risico van de klant. MATTISE aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ongevallen of letsel als gevolg van het gebruik van haar producten tijdens dergelijke activiteiten.

.